Przemysł spożywczy

kanał higieniczny
kanał higieniczny
kanał higieniczny
wpust higieniczny
kanał higieniczny

 

Czy posadzkę możemy traktować jako brudną i nieistotną dla bezpieczeństwa?

Okazuje się, że NIE – 45% wszystkich zarejestrowanych przypadków i problemów w tego typu zakładach, w całej Europie od 1990 roku, wiązało się z posadzkami i odwodnieniami!

Czy nadal chcesz ryzykować zabudowę produktów, które są źle zaprojektowane i stwarzają wiele potencjalnych zagrożeń?

Rozwiązania dedykowane dla przemysłu muszą cechować się łatwością obsługi, utrzymania w czystości oraz długowiecznością.

W naszej ofercie posiadamy systemy odpowiednie dla każdej z gałęzi przetwórstwa czy wytwarzania żywności:

  • produkcja żywności – mięso, ryby, warzywa i owoce,
  • obróbka żywności – rzeźnie, zakłady mięsne,
  • napoje – browarnictwo, rozlewnie,
  • piekarnie.

 

Nasze produkty jako jedyne na świecie zostały certyfikowane na zgodność ze standardem określającym higieniczne kryteria wyposażenia dla przemysłu spożywczego! Określa on standard dla bezpiecznego przetwarzania i wytwarzania żywności

EHEDG – potwierdzenie dopuszczenia ACO jako rozwiązań higienicznych dla przetwarzania żywności

Wiedza na temat rozwiązań dla przemysłu spożywczego oraz profilu zastosowań została zgromadzona w poniższym poradniku:

Pobierz poradnik

Higieniczny poradnik odwodnień dla przemysłu spożywczego:

 

Pobierz poradnik

Zapraszamy do micro-serwisu poświęconego zagadnieniom z obszaru przemysłu spożywczego 
www.aco-foodprocessingdrainage.com/pl

Do powyższych obszarów polecamy: