Utrzymanie najwyższych standardów higieny i sprawnego zarządzania tłuszczem to dziś kluczowe wyzwania dla właścicieli i projektantów obiektów gastronomicznych. Do wzięcia udziału w naszym szkoleniu serdecznie zapraszamy: projektantów, hurtownie, sklepy oraz dystrybutorów z branży gastronomicznej.
Szkolenie w ramach ACO Grease Day to wyjątkowe wydarzenie, które pomoże Ci poszerzyć swoją wiedzę i podnieść jakość Twoich To nie tylko cenna wiedza przekazana przez profesjonalistów praktyków, to również warsztaty praktyczne oraz możliwość wymiany doświadczeń z innymi profesjonalistami z branży.
Dlaczego warto wziąć udział?
Poznaj liderów branży: dowiedz się od ekspertów ACO o nowościach i innowacjach dotyczących efektywnego zrządzania tłuszczem w obiektach gastronomicznych.
Praktyka i ćwiczenia: podczas warsztatu wypróbujesz produkty ACO w praktyce, zdobywając bezcenną wiedzę, która pomoże Ci lepiej doradzać Twoim klientom.
Kto powinien wziąć udział?
- Projektanci systemów i wyposażenia do zarządzania tłuszczem w branży gastronomicznej
- Dystrybutorzy wyposażenia dla branży gastronomicznej
- Właściciele hurtowni i sklepów z wyposażeniem dla gastronomii
Jeśli współpracujesz z ACO lub jesteś zainteresowany współpracą, to szkolenie ACO Grease Day jest dla Ciebie! Poznaj najlepsze praktyki w branży, Wykorzystaj je w swojej codziennej pracy z klientami.
10:00 10:15 | Przywitanie uczestników - wspólna kawa
10:15 10:30 | Prezentacja ACO
10:30 11:00 | Wprowadzenie do szkolenia, omówienie grup produktowych
11:00 11:30 | Podstawa prawna i niezbędne informacje
11:30 12:00 | Separatory ACO wolnostojące + akcesoria
12:00 12:20 | Separatory ACO: Grease Capture
12:20 12:30 | Przerwa kawowa
12:30 13:00 | Separatory ACO: do montażu w gruncie
13:00 13:30 | Projektowanie + wsparcie CPT ( wsparcie CPT w doborach)
13:30 14:00 | Lunch
14:00 14:30 | Serwis ACO
14:30 14:45 |Sesja networkingowa, Q&A po szkoleniu i Zakończenie